Dit was maart

In maart heb ik weer een aantal leuke en bijzondere activiteiten gedaan, zoals je hier kunt lezen.

Website afronden

Samen met Mariska eindelijk mijn textielwebsite afronden. Het is een hele klus om na te denken over je Artist Statement, foto’s en andere spannende zaken maar als-ie straks online is… dan ben ik apetrots! Wil je ook ondersteuning bij het maken van een website en ben je enthousiast hoe mijn website er uit ziet, kijk dan op: www.jakke.nl voor verdere informatie.

Bijeenkomsten ArtQuiltGroepBeekbergen

Bijeenkomst van ArtQuiltGroepBeekbergen waar ik, sinds de oprichting, al zeven jaar lid van ben. Dit jaar werken we toe aan een expositie met als thema “Re-INCArnatie”, de Inca’s dus. Om een indruk van ons werk te krijgen klik door naar onze Youtube-film.

Werk in wording

Met Maya Siepel, Weefkring Wageningen, Ede, Bennekom overleg gehad over mijn ruimtelijk werk in wording. Altijd inspirerend en wijs in haar opmerkingen!

Quilten Speciaal

Als kernredactielid voor het Quiltnieuws van het Quiltersgilde naar de opleiding Quilten Speciaal in Nijkerk geweest; een groep enthousiaste cursisten en een even enthousiaste Els van Baarle, docent Batikken. Mooi artikel geworden voor het juninummer straks.

Batik bij Quilten Speciaal in Nijkerk

Batik

Met Gaby, medecursist van de DIY Textile School in Amsterdam, zie www.DIYTextileSchool.nl , een dagje heerlijk gebatikt. Mooie lappen!

Voorbereidingen voor een expositie

Bij Janneke de laatste loodjes voor de Expositie van de Duikvluchtgroep Groningen bespreken. En natuurlijk schuimrubber kopen voor dit werkstuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *