De herfstmaand september

Begin september met ArtQuiltgroepOost de expo in Grand Café/Restaurant Het Arsenaal  in Doesburg opgebouwd. Voor 2 maanden mogen er werken van ons hangen in de Sociëteit en het Restaurant. Een leuke ervaring en een prachtig gebouw met dagelijks veel bezoek. Het Arsenaal heeft om de 2 maanden een wisselende tentoonstelling.

 

 

 

 

 

 

 

Bij kunstenaar Twan de Vos aan het oefenen met linosnedes. Heerlijk ontspannen in een oude papierfabriek tegen de Rijn aan. Het is andersom denken. Wat je weg haalt, wordt wit.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Duikvluchtententoonstelling tot april 2018! in het Museum De Oude Wolden is geopend op 10 september jl. Een prachtige tentoonstelling met zeer divers werk. Aanrader!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezelmanifestatie in Doesburg, een goed en gezellig tweejaarlijks gebeuren in de Grote of Martinuskerk in Doesburg. ArtQuiltGroepOost mocht haar Incawerkstukken exposeren in de Toren. Een heel gebeuren waar we een jaar lang naar toe gewerkt hebben. Het is een prachtige expo geworden waar onze grenzen in alle opzichten verlegd zijn. We kunnen trots zijn op onszelf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *