De maand juli, zomertijd

De maand juli stond ook weer bol van activiteiten. ’s Zomers gaat het leven gewoon door met leuke dingen maar op de achtergrond speelt de ziekte van mijn vader die steeds erger wordt. Hoe dapper paps ook ‘gewoon’ door probeert te leven, we weten allemaal wel beter. Het legt een grote schaduw over deze zomer.

Met Janneke Stuut naar Saskia ter Welle in Doesburg geweest. Saskia geeft les in diverse borduurtechnieken in de couture. Een bijzonder aardige vrouw in een prachtig atelier in de binnenstad van Doesburg. Wat hebben we samen genoten van onze ervaringen in de textiele wereld, een mooie middag. Kijk op www.saskiaterwelle.com voor meer informatie over Saskia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bezoek aan het Museum Arnhem is altijd fijn. Dit keer Ravage, 2 zeer succesvolle Nederlandse ontwerpers in de schijnwerpers. Een mooie tentoonstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met mijn Steekplusgroepje bij mij thuis een dag gezellig aan Ecoprinten gedaan. Heerlijk bezig zijn met lappen, blaadjes en elkaar. Het werd een vieze smurrie in de pan maar uiteindelijk zijn de lappen goed gelukt. Mooie ondergrond voor nieuw werk. Hoe leuk is dat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Met vriendin Lea naar het CODA in Apeldoorn geweest. Prachtige tentoonstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder mijn boomstam naar Museum De Oude Wolden in Bellingwolde gebracht voor de tentoonstelling van alle Duikvluchtgroepen in september. Een mooi museum in een prachtige omgeving. Echt een bezoek waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met mijn leesclub uit Apeldoorn naar de sjoel in Elburg geweest. Marlène Sanders had er prachtig textielwerk hangen, gebaseerd op verhalen uit de Thora. Een heerlijke dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 30 juli samen met Ineke Schmidt, beeldraam weefster, geëxposeerd op het Everwijnsgoed in Renkum. Een drukke en gezellige dag waar zeker een kleine 250 mensen geweest zijn. Ook voor de schapenwollen vesten van mijn moeder was grote belangstelling.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *